Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Návrat legendy: Sunkovského střídá Hradecký

28.11.2018 | Jiří Weigl

Výbor FK Brandýs nad Labem na své minulé schůzi poděkoval za odvedenou práci trenéru Miroslavu Sunkovskému. Míra po třech úspěšných letech končí své angažmá jako hlavní trenér A týmu. Novým trenérem byl jmenován zkušený trenér Václav Hradecký, který do našeho klubu přichází po ukončení angažmá v sousedních Jirnech. Jeho asistentem bude bývalý brandýský hráč a v současnosti trenér starších žáků FKBB Martin Zamazal.

Osmačtyřicetiletý Miroslav Sunkovský převzal trenérské křeslo po odvolaném Karlovi Zajacovi v lednu 2016. Tehdy ještě vedl mužstvo ze hřiště jako hrající trenér a kapitán. Trenérskou premiéru si Míra odbyl 13.3.2016 při vítězství 0:3 v Červených Pečkách. Celkem na lavičce odtrénoval 93 mistrovských soutěžních zápasů s bilancí 55 výher, 16 remíz a 22 porážek.


Sedmdesátiletý Václav Hradecký je zkušený fotbalový trenér, který startoval svoji úspěšnou kariéru jako trenér mládeže TJ BSS Brandýs. Na přelomu 80. let a 90. let zažil slavnou brandýskou jízdu z divize až do I. národní ligy (druhé nejvyšší soutěže) jako asistent i jako hlavní trenér. Z klubu odešel v roce 1992 do nedaleké Spolany Neratovice. Po krátkých angažmá v Xaverově a v Chrudimi v roce 1999 nastoupil trenérskou štaci ve Viktorce Žižkov. Tam působil hlavně jako asistent trenéra v první lize a později jako šéftrenér mládeže. V roce 2003 se stal po odvolání Vítězslava Lavičky hlavním trenérem Viktorie Žižkov v 1. Gambrinus lize. V roce 2006 přešel Václav Hradecký do týmu Bohemians 1905, kde opět působil na pozici asistenta trenéra, trenéra rezervního týmu a trenéra mládeže. Václav poté působil jako hlavní trenér celků České fotbalové ligy SK Zápy a Viktorie Jirny. Po 26 letech hlásí tato trenérská legenda návrat domů na Spořilov, aby pomyslně uzavřel kruh své úspěšné trenérské kariéry.

Dvaačtyřicetiletý Martin Zamazal je klubovou hráčskou legendou, když za FK Brandýs odkopal více než 300 mistrovských zápasů od divize po nejnižší krajské soutěže. Neúnavný motor zálohy a brandýšťák každým coulem ukončil svoji hráčskou kariéru v roce 2011. V poslední době působí jako trenér starších žáků mládežnického klubu FK Brandýs-Boleslav. 

 

 
Příští zápasy

Muži A | sobota 20.04.2024, 10:15
FK Újezd Praha 4 - FK Brandýs nad Labem
 
Muži A | sobota 27.04.2024, 10:15
FK Brandýs nad Labem - SK Slaný
 
Aktuální články
Příští zápas: SK Újezd Praha 4 (23.kolo)

V dalším kole zavítáme na hřiště pražského klubu Újezd.

 
S Kladnem ostudná domácí prohra 0:8

Další domácí utkání se nám vůbec nepodařilo a na jaře jsme poprvé prohráli. Nad naše síly bylo Kladno, které od začátku utkání...

 
Dvoubrankové vedení v Nespekách nestačilo

Ač jsme po prvním poločase odcházeli do kabin s dvoubrankovým náskokem, který zařídil svými premiérovými brankami v našem dresu...

 
Zápas s Lounami rozhodla branka do šatny
 
Z Chebu si odvážíme pouze bod
 
O vítězství nad Admirou B jsme rozhodli v 1. poločase
 
Jaro jsme začali vítězstvím ve Štětí
 
Vítězem Zimního turnaje 2024 se stala Přední Kopanina
 
Přípravné zápasy - zima 2024
 
Zimní turnaj FK Brandýs nad Labem 2024
 
 
© eSports s.r.o. & FK Brandýs nad Labem - kontakt: fkbrandys@email.cz RSS